Dortmund reageert binnen half uur op BILD-berichtgeving: 'We hebben geen contact'

Dortmund reageert binnen half uur op BILD-berichtgeving: 'We hebben geen contact'

21-07-2017 23:58
11

Borussia Dortmund heeft vrijdagavond razendsnel gereageerd op berichtgeving van BILD. De Duitse club, waar Peter Bosz hoofdtrainer is, slingerde binnen een half uur na berichtgeving van het Duitse medium een tweet met klare taal de wereld in: er zijn geen onderhandelingen gaande rondom Pierre-Emerick Aubameyang.

BILD schreef iets na elven dat Aubameyang mogelijk aankomende winter vertrekt naar het Chinese Tianjin Quanjian. De Chinese club zou al in verregaande onderhandelingen zijn met Dortmund. Aubameyang zou daar 20 miloen euro per jaar kunnen verdienen, terwijl Dortmund op zijn beurt 70 miljoen euro zou ontvangen voor de spectaculaire transfer. 

In de tweet schrijft de Duitse topclub: 'We hebben geen contact met welke club dan ook over Pierre-Emerick Aubameyang. Derhalve wordt er ook met geen enkele club gesproken over een winterse transfer.' Het gebeurt zelden dat een club zo snel reageert op een specifiek transferbericht uit de media. De mogelijke frustratie bij de Duitsers is te verklaren door de vele transfergeruchten omtrent de gewilde spits. Zo werd Aubameyang eerder al langdurig in verband gebracht met Paris Saint-Germain.

Lees ook: 'Verrassende wending: Bosz raakt Aubameyang tóch kwijt voor 70 miljoen euro'