Bonucci legt opvallende transfer uit: Er is iets geknakt in de laatste maanden

Bonucci legt opvallende transfer uit: "Er is iets geknakt in de laatste maanden"

22-07-2017 09:27
10

Leonardo Bonucci maakte deze week voor ruim 40 miljoen euro de zeer gevoelige overstap van Juventus naar AC Milan. De verdediger moet zich in gesprek met La Gazzetta dello Sport verantwoorden voor die opvallende transfer.

"Wanneer je deel uitmaakt van een groep voor zeven jaar lang hoop je iets moois achter te laten. In de laatste fase van afgelopen seizoen verwaterde het een beetje tussen Juventus en mij. En daarom hebben we besloten uit elkaar te gaan", legt Bonucci uit. "Er is iets geknakt in de laatste maanden, en deze transfer is daar het gevolg van."

"Om honderd procent te geven moet ik me belangrijk voelen, en dat was niet altijd het geval. Zelfs de mooiste huwelijken eindigen soms. We wilden allebei niet bij elkaar blijven. Ik voel me geen verrader of moordenaar. Dat moeten de fans weten als ze me uitfluiten. Als ze me uitjoelen zal ik er alleen maar beter van gaan spelen", aldus Bonucci, die overigens ontkent problemen te hebben gehad met trainer Max Allegri of verdediger Andrea Barzagli, zoals wel gemeld werd.