'Real Madrid investeert Morata-miljoenen: Dolberg één van de twee namen'

'Real Madrid investeert Morata-miljoenen: Dolberg één van de twee namen'

22-07-2017 18:19
40

Kylian Mbappé is deze zomer onhaalbaar voor Real Madrid en dus schakelt de Spaanse grootmacht over naar alternatieven. Kasper Dolberg is één van de kandidaten.

Dat meldt Marca zaterdag. Mbappe moet meer dan honderd miljoen euro kosten, terwijl het achttienjarige wonderkind van AS Monaco ook niet per se weg hoeft. Dus schakelt Real over naar spelers die wel haalbaar zijn. In Spanje worden twee namen genoemd: Dolberg (Ajax) en Domenico Berardi (Sassuolo).

Wedden

Meer odds

Het duo staat hoog in aanzien bij het bestuur van Real Madrid, dat nog op zoek is naar een klapper in de laatste maand van de transferperiode. Dat heeft te maken met de verkoop van Alvaro Morata aan Real Madrid. De transfersom - naar verluidt 85 miljoen euro - kan worden geïnvesteerd in een nieuwe spits voor de toekomst.

Dolberg (19) en Berardi (22) passen in die profielschets. De Ajax-spits scoorde in zijn debuutseizoen 23 keer in 48 wedstrijden, terwijl Berardi al een paar jaar uitblinkt in de Serie A. Indien Real de belangstelling concretiseert, moeten de twee aanvallers rekening houden met een rol in de schaduw van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema.