'Sporting en Turkse club in de markt voor PSV'er van 1,5 tot 2 miljoen euro'

'Sporting en Turkse club in de markt voor PSV'er van 1,5 tot 2 miljoen euro'

22-07-2017 19:45
61

Adam Maher krijgt van PSV alle ruimte om een nieuwe club te vinden. Marcel Brands, technisch manager in Eindhoven, prijst de middenvelder, die mag vertrekken.

PSV heeft Maher geen rugnummer gegeven en niet ingeschreven voor de Europa League. De middenvelder ontbrak bovendien met toestemming van zijn club op de jaarlijkse open dag. Bij PSV heerst begrip voor het standpunt van Maher, die in de luwte op zoek gaat naar een nieuwe club.

"Adam heeft PSV altijd keurig vertegenwoordigd en traint op De Herdgang zoals een prof dat hoort te doen", aldus Brands tegen het Eindhovens Dagblad. "Nu Marco van Ginkel terug is, is er voor hem een wel erg beperkt perspectief op speeltijd. Er spelen momenteel wat dingen en ik heb de verwachting dat hij vertrekt, al weet je het pas echt zeker op 31 augustus of als het eerder definitief is."

Maher trainde zaterdag wel gewoon mee bij de hoofdmacht van PSV en dat blijft volgens Brands vooralsnog zo. Het Eindhovens Dagblad noemt Sporting Portugal en Osmanlispor als mogelijk nieuwe clubs voor Maher, die een bedrag van anderhalf à twee miljoen euro moet opbrengen.