Van Bronckhorst zingt toontje lager over Van Persie: Wat anders dan praten

Van Bronckhorst zingt toontje lager over Van Persie: "Wat anders dan praten"

22-07-2017 20:38
23

Giovanni van Bronckhorst was vrijdag duidelijk: Feyenoord heeft contact met Robin van Persie over een eventuele terugkeer. Een dag later lijkt de trainer van de Rotterdammers enigszins terug te krabbelen.

Op de vragen van Voetbal Inside of er al nieuws is en of er wordt gepraat met Van Persie, antwoordt Van Bronckhorst twee keer afwijzend. "Er is wel contact geweest, maar dat is wat anders dan dat je met hem praat", reageert de Feyenoord-trainer, die wel met Van Persie heeft geappt. "Ik heb met hem gespeeld, dus we hebben elkaars nummer. Dat klopt."

Als de verslaggever van Voetbal Inside via een vraag over de toekomst van Michiel Kramer weer uitkomt bij Van Persie, moet Van Bronckhorst lachen. "Je blijft gaan, hè."

Van Bronckhorst liet vrijdag aan het Algemeen Dagblad weten dat hij de Feyenoord-selectie snel wil versterken met Van Persie. Hij bevestigde bovendien dat er contact is. "We willen heel graag", zei hij. "Ik hoop dat er groen licht komt. Ik ken Robin natuurlijk goed. Het zou mooi zijn als we hem kunnen gebruiken in de Champions League."