Groenendijk: 'Hij moet niet vergeten dat ADO hem op de kaart heeft gezet'

Groenendijk: 'Hij moet niet vergeten dat ADO hem op de kaart heeft gezet'

22-07-2017 23:24
27

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk hoopt op een terugkeer van Nasser El Khayati. De aanvallende middenvelder mag vertrekken bij Queens Park Rangers en kan aan de slag bij de club die hem in de tweede seizoenshelft huurde.

"Het is niet makkelijk om hem te krijgen, want er zijn meer clubs in hem geïnteresseerd, denk ik", verklaart Groenendijk aan Omroep West. "We hebben met hem gesproken en zijn allemaal liefhebber van hem. Hij moet ook niet vergeten dat ADO hem ook weer op de kaart heeft gezet. Als het aan mij ligt is dat een speler die wij goed kunnen gebruiken."

Groenendijk verwacht niet dat El Khayati morgen al op de stoep staat in Den Haag. "Of hij mee gaat naar China (voor het trainingskamp van ADO, red.)? Absoluut niet, dat gaat ons nooit meer lukken, ook niet met het visum."

Kanon
Groenendijk gaat ook in op een mogelijke terugkeer van Kanon, die 1 juli uit zijn contract bij ADO liep. "Kanon is een speler die bij ADO hoort. Die kunnen wij uitstekend gebruiken", aldus de ADO-trainer. (...) "Het is niet makkelijk te regelen. In Nederland zijn er zoveel regels en wetten. Ik heb nog steeds de hoop dat het goed komt."