Lens maakt indruk in Engeland: Daarom doe ik m'n best voor deze club

Lens maakt indruk in Engeland: "Daarom doe ik m'n best voor deze club"

23-07-2017 12:54
18

Het liefst speelt hij volgend seizoen niet in het Championship met Sunderland, maar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is Jeremain Lens de grote uitblinker. Zaterdag scoorde hij weer fraai.

Sunderland won op Valley Parade met 3-2 van Bradford City. De winnende goal werd in de slotfase genoteerd door Lens, die scoorde met een stiftje. "Ik voel me fit. Hopelijk kan ik zo doorgaan. Ik ben speler van Sunderland en daarom doe ik mijn best voor deze club", reageert de dertigjarige aanvaller op de clubsite.

Verwacht wordt dat Lens voor het einde van de zomerse transferperiode Sunderland verlaat. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Fenerbahçe, dat plannen zou hebben om hem definitief over te nemen. Ook de Turkse kampioen Besiktas is geïnteresseerd.

Lens was in de voorbereiding ook al trefzeker tegen Hartlepool United en Livingston. "Het is altijd goed om te scoren. Soms maak je mooie goals en soms maak je normale goals. Ik heb het geluk dat ik alleen maar mooi kan scoren op dit moment."