'Groningen-spits in wachtkamer geplaatst: Turken hebben interesse'

'Groningen-spits in wachtkamer geplaatst: Turken hebben interesse'

23-07-2017 21:22
9

Mimoun Mahi staat in de belangstelling van Trabzonspor. Het Turkse Ulke claimt dat de club intern bespreekt of de spits van FC Groningen ook daadwerkelijk gehaald moet worden.

Trabzonspor ziet in Mahi een potentiële versterking, omdat hij op veel posities uit de voeten kan. Zo kan hij in de punt van de aanval spelen, maar ook achter de spits. De Turkse club is overtuigd van de kwaliteiten van Mahi, maar wil pas over enkele dagen de knoop doorhakken.

Ondertussen lijkt Mahi, vorig seizoen goed voor zeventien treffers en vier assists in de Eredivisie, wel oren te hebben naar een buitenlandse transfer. "Kijk, als er een supermooie club voorbij komt die een goed bod op tafel legt, hoop ik dat FC Groningen meewerkt. Daar ga ik wel vanuit. In de winter heeft directeur Hans Nijland me niet laten gaan, omdat er geen vervanger meer gehaald kon worden en het vertrek van nóg een speler niet fair zou zijn geweest richting supporters. Dat begreep ik", liet hij vorige week optekenen door het Dagblad van het Noorden.