'PSV denkt aan nieuwe reservedoelman en kan vertrek van trio niet uitsluiten'

'PSV denkt aan nieuwe reservedoelman en kan vertrek van trio niet uitsluiten'

24-07-2017 09:02
32

PSV hakt volgende week een knoop door over het keepersbestand in Eindhoven. Na het vertrek van Remko Pasveer naar Vitesse overweegt de Eindhovense club zich te versterken met een ervaren reservedoelman.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. In de laatste vijf weken van de zomerse transferperiode heeft de komst van een nieuwe linksback de hoogste prioriteit voor Marcel Brands (foto). De technisch manager van PSV onderzoekt ook de mogelijkheid om een extra doelman aan te treken. Volgende week valt de beslissing of er nog iemand moet komen.

Versterkt PSV zich niet met een ervaren reservedoelman, dan krijgt Luuk Koopmans de kans als tweede man achter Jeroen Zoet. Hij maakte vorige week nog een slechte beurt in de verloren oefenwedstrijd van PSV tegen het Zwitserse Grasshoppers (3-1).

Het ED verwacht dat de selectie waarmee PSV donderdag in de Europa League aantreedt tegen het Kroatische NK Osijek nog een aantal wijzigingen ondergaat. Een vertrek van Santiago Arias en ook Gastón Pereiro en Zoet is niet uitgesloten.