Chinese club pakt uit voor bezoekje Ronaldo met bizar eerbetoon

Chinese club pakt uit voor bezoekje Ronaldo met bizar eerbetoon

24-07-2017 13:10
57

Terwijl zijn ploeg Real Madrid volop bezig is met het toernooi om de International Champions Cup, geniet superster Cristiano Ronaldo nog van zijn vakantie. De Portugees was zondagavond in China, waar hij het competitieduel tussen Shanghai SIPG en Guangzhou Evergrande mocht openen.

De club uit Shanghai, waar zijn voormalig ploeggenoot Ricardo Carvalho inmiddels actief is, liet duidelijk blijken dat het opgetogen was met de komst van Ronaldo. Voorafgaand aan de wedstrijd vond er een uitgebreide fotosessie plaats en vrijwel het gehele speelveld was bedekt met een foto van de 32-jarige superster.

In gesprek met een Chinese interviewer liet Ronaldo zich van zijn meest humoristische kant zien. "Waarom het de heetste zomer in Shanghai van de afgelopen 145 jaar is? Omdat ik hier ben", aldus Ronaldo, die tijdens een persconferentie bovendien gevraagd werd naar de strijd om de Ballon d'Or. Ronaldo kwam daarin met twee verrassende namen op de proppen. "Het zal een gevecht worden tussen mij, Lionel Messi, Neymar, Gonzalo Higuain en Robert Lewandowski", zo liet hij weten.

Bekijk hieronder het eerbetoon aan Ronaldo: