Vitesse shopt weer bij Chelsea: Talent van het Jaar komt op huurbasis over

Vitesse shopt weer bij Chelsea: Talent van het Jaar komt op huurbasis over

24-07-2017 18:23
29

Vitesse heeft de gelederen versterkt met Mason Mount. De achttienjarige aanvallende middenvelder komt op huurbasis over van Chelsea, zo maken de Arnhemmers maandag bekend. 

Zondag wist Voetbal International al te melden dat de huurdeal maandag beklonken zou worden. Mount wordt voor een seizoen gehuurd van de kampioen van Engeland. Deze zomer kroonde hij zich met Engeland onder 19 tot Europees kampioen. "Vitesse voelt voor mij als de juiste volgende stap in mijn carrière", reageert Mount op de clubwebsite.

Wedden

Meer odds

"Vitesse gaf mij een goed gevoel in de gesprekken. Ook heb ik gesproken met andere spelers zoals Lewis Baker en Mukhtar Ali, die allemaal positief waren over de club. Ik heb heel veel zin om direct aan te sluiten bij Vitesse", aldus de Engelsman. 

Mount werd afgelopen seizoen door Chelsea benoemd tot Talent van het Jaar. De jongeling is al de vierde Chelsea-aanwinst van Vitesse deze zomer. Fankaty Dabo en Charlie Colkett kwamen reeds op huurbasis over, Mukhtar Ali definitief werd overgenomen.