'Janssen krijgt laatste kans: Tottenham wil nu zien wat Oranje-spits waard is'

'Janssen krijgt laatste kans: Tottenham wil nu zien wat Oranje-spits waard is'

24-07-2017 23:53
49

Vincent Janssen krijgt nog één seizoen de kans om zich te laten zien bij Tottenham Hotspur. De Oranje-spits heeft een teleurstellend eerste jaar achter de rug, maar manager Mauricio Pochettino is bereid om Janssen nog een kans te geven om zich te laten zien.

Volgens tabloid The Daily Mail denkt Tottenham daarom er dan ook niet aan om Janssen dit seizoen (tijdelijk) te laten vertrekken. Diverse clubs uit diverse landen werden met Janssen in verband gebracht, maar de nummer twee van het afgelopen seizoen wil hem graag in Londen houden. De voormalig AZ'er krijgt van Pochettino nog één kans om te bewijzen dat hij geen miljoenenflop is. Vorige zomer verliet hij AZ voor een flink bedrag dat op kan lopen tot 22 miljoen euro.

Zijn eerste seizoen op White Hart Lane verliep uiterst teleurstellend. Al snel werd Janssen gedegradeerd tot reservespits achter Harry Kane. In competitieverband scoorde hij slechts twee keer. Al snel werden er vraagtekens bij de toekomst van de spits gezet, maar Janssen krijgt nu een laatste kans om het Spurs-publiek te laten zien wat hij waard is.