'Feyenoord concurreert met PSV om Argentijnse linksback van vijf miljoen'

'Feyenoord concurreert met PSV om Argentijnse linksback van vijf miljoen'

25-07-2017 09:55
63

Feyenoord heeft de pijlen gericht op Nicolás Tagliafico. Tenminste, dat is wat het Argentijnse Olé meldt. Tagliafico is een Argentijnse linksback die momenteel onder contract staat bij Independiente.

Er zijn kapers op de kust, want volgens Olé is ook PSV geïnteresseerd in Tagliafico. In het buitenland zou het Spaanse Sevilla een oogje op hem hebben. Het Argentijnse medium heeft het over een transfersom van rond de vijf miljoen euro.

Het is de vraag in hoeverre Feyenoord daadwerkelijk geïnteresseerd is in Tagliafico, omdat trainer Giovanni van Bronckhorst al drie linksbacks in huis heeft: Ridgeciano Haps (onlangs van AZ gekocht voor zes miljoen), Miquel Nelom en Lucas Woudenberg. Laatstgenoemde mag bij het juiste aanbod (tijdelijk) vertrekken uit Rotterdam-Zuid.

De interesse van PSV zou een stuk logischer zijn, daar men in Eindhoven op zoek is naar een vervanger voor Jetro Willems. De verdediger koos onlangs voor een avontuur in de Bundesliga en is aan de slag gegaan bij Eintracht Frankfurt.