'PSV zou vertrek een van aanvallers niet erg vinden: transfer bij redelijk bod'

'PSV zou vertrek een van aanvallers niet erg vinden: transfer bij redelijk bod'

25-07-2017 10:57
33

PSV zou een vertrek van een van de aanvallers tijdens deze transferperiode 'niet direct als een punt van grote zorg zien'. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

PSV hoeft niet te verkopen, maar zou een uitgaande transfer van een van de aanvallers vanwege de grote bezetting in de voorhoede klaarblijkelijk niet als onbespreekbaar beschouwen. Volgens de regiokrant mogen met name Gastón Pereiro en Luuk de Jong bij een redelijk bod weg. Omdat er geen noodzaak voor een transfer is zullen koopjesjagers de deur worden gewezen. PSV wil gewoon een marktconform bedrag ontvangen.

Bij Pereiro zou het gaan om een bedrag boven de tien miljoen euro. De Uruguayaan is nog altijd niet uit de verf gekomen in Eindhoven, maar is vanwege zijn leeftijd en statistieken toch een dure speler. De Jong zou volgens het ED op basis van zijn eerste twee seizoenen 'mogelijk nog meerdere miljoenen opbrengen'. Deze week werd de spits in verband gebracht met een terugkeer naar Duitsland, waar Hannover '96 belangstellend zou zijn.