'Neymar legt eisen op tafel: Coutinho moet komen en jeugdvriend moet blijven'

'Neymar legt eisen op tafel: Coutinho moet komen en jeugdvriend moet blijven'

25-07-2017 12:19
48

Wanneer Neymar daadwerkelijk zijn recordbrekende transfer naar Paris Saint-Germain maakt, krijgt de Braziliaanse aanvaller naar verluidt heel wat invloed op het spelersbeleid in Parijs. Volgens Le Parisien stelt Neymar nogal wat eisen aan zijn verblijf in de Franse hoofdstad.

Zo zou Neymar graag zien dat zijn vriend Philippe Coutinho, die nadrukkelijk begeerd wordt door FC Barcelona, ook de overstap maakt naar PSG. Wanneer de spelmaker van Liverpool niet haalbaar blijkt, ziet Neymar Arsenal-aanvaller Alexis Sanchez graag naar Parijs komen. Dat Coutinho en Sanchez de overstap maken, lijkt onwaarschijnlijk, aangezien hun huidige clubs vooralsnog niet aan een transfer mee willen werken.

Daarnaast hoopt Neymar dat zijn jeugdvriend Lucas Moura bij Paris Saint-Germain blijft. De Braziliaan werd onlangs gelinkt aan Internazionale, Arsenal en Manchester United. Dat Dani Alves onlangs naar PSG vertrok is al een stap in de goede richting voor Neymar. De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij FC Barcelona en zijn sindsdien goed bevriend.

Neymar wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar PSG, die liefst 222 miljoen euro moet kosten.