Riedewald heeft eerste vrienden al gemaakt: Heb hem over telefoon gesproken

Riedewald heeft eerste vrienden al gemaakt: "Heb hem over telefoon gesproken"

25-07-2017 17:20
38

Jaïro Riedewald heeft zijn eerste trainingsdag bij Crystal Palace erop zitten. De verdediger laat dinsdag aan het kanaal van de Premier League-club weten hoe blij hij is met zijn transfer van Ajax naar Engeland.

Riedewald was de hele week al in Londen voor de transfer die maandag werd afgerond. Het hele proces duurde wel een paar weken, zo blijkt uit de woorden van de verdediger. "Ik ben erg blij dat ik nu voor Crystal Palace speel. De coach (Frank de Boer, red.) belde me enkele weken geleden en heeft me overtuigd om hier te komen spelen. Ik ben heel blij met deze kans en dat ik weer met de coach ga werken."

Riedewald had ook al contact met de andere Nederlander bij Crystal Palace, Patrick van Aanholt. "Ik heb Patrick over de telefoon gesproken en hij verwelkomde mij bij de club. Ik hoop hem snel te zien." Riedewald wil vooral aan de bal het verschil maken in Londen. "Ik hou ervan om de bal te hebben en te passen, om altijd vooruit te kijken. De kracht van mijn spel is om de bal aan mijn voeten te hebben."