Vermoedelijke Ajax-opstelling: Kluivert wint het van Neres, eerste minuten Onana

Vermoedelijke Ajax-opstelling: Kluivert wint het van Neres, eerste minuten Onana

26-07-2017 07:11
84

Ajax speelt woensdagavond met de bekende namen tegen OGC Nice. Marcel Keizer borduurt voort op het werk van voorganger Peter Bosz.

Het Algemeen Dagblad vermoedt dat de defensie gevormd wordt door aanvoerder Joël Veltman, het centrale duo Dávinson Sanchez en Matthijs de Ligt en linksback Nick Viergever. Opvallend: doelman André Onana gaat woensdagavond zijn eerste wedstrijd van het seizoen spelen. De Kameroense doelman maakte tot dusver geen enkele minuut in welk duel dan ook. Hij kreeg in verband met de Confederations Cup langer vakantie van Ajax.

Lasse Schöne speelt als controleur en wordt geflankeerd door Donny van de Beek en Hakim Ziyech. Voorin heeft Justin Kluivert een plekje weten te bemachtigen. Ook Amin Younes en Kasper Dolberg starten. Vooralsnog lijkt Kluivert de voorkeur te krijgen boven David Neres, die de afgelopen winterstop voor een miljoenenbedrag binnen werd gehaald. 

Vermoedelijke Ajax-opstelling volgens het AD: Onana; Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Kluivert, Dolberg, Younes.