Mourinho over Van Gaal: Hopelijk treft mijn opvolger een betere club aan

Mourinho over Van Gaal: "Hopelijk treft mijn opvolger een betere club aan"

26-07-2017 07:28
33

Jose Mourinho denkt dat Manchester United klaar is voor het nieuwe seizoen, maar dat The Red Devils nog wat versterkingen moeten halen. Dit vertelt de Portugese manager in gesprek met de BBC.

"Ik ben gelukkig met mijn selectie, maar wil graag nog graag twee spelers", aldus Mourinho. "Iemand die me op het middenveld meer opties geeft en een aanvaller voor de vleugels." Met Romelu Lukaku hebben The Mancunians al voor veel geld een spits binnengehaald, maar volgens Mourinho was dat een noodzakelijke investering. "Wij hebben nu veel uitgegeven aan een spits. Als we dat niet doen, dan hebben we simpelweg geen spits. Het is duidelijk dat de bedragen tegenwoordig onvoorstelbaar zijn, zeker voor aanvallers."

Wedden

Meer odds

The Special One kijkt ook alvast naar de langere termijn en kan het niet laten om een klein sneertje uit te delen aan zijn voorganger Louis van Gaal. "Ik wil dat mijn opvolger een veel, veel en veel betere club en selectie aantreft dan bij mij het geval was. Op ieder vlak. Ik trof een geweldige club aan, met een geweldige historie, maar ook een club die voor mij niet klaar was om mee te winnen. Ik wil dat ook mijn opvolger wint."