'Heerenveen haalt met international van Nieuw-Zeeland alvast Larsson-opvolger'

'Heerenveen haalt met international van Nieuw-Zeeland alvast Larsson-opvolger'

26-07-2017 08:45
24

Marco Rojas, international van Nieuw-Zeeland, is volgens het Australische FOX Sports op weg naar sc Heerenveen. De 25-jarige buitenspeler uit Nieuw-Zeeland zou binnenkort al naar Friesland afreizen om een medische keuring te ondergaan en zijn contract te tekenen.

Het zou voor Rojas, die momenteel onder contract staat bij Melbourne Victory, zijn tweede Europese avontuur worden. Eerder al speelde hij zonder al te veel succes bij de Duitse clubs VfB Stuttgart en Greuther Fürth en het Zwitserse FC Thun. "Melbourne Victory heeft veel voor mij betekend", aldus Rojas tegenover het Australische medium. "Ze hebben veel vertrouwen in mij getoond na een paar moeilijke jaren in Europa. Maar nu wil ik mezelf op een hoger niveau bewijzen en ik kijk er erg naar uit om weer terug te gaan naar Europa."

Met de aanstaande komst van Rojas speelt sc Heerenveen alvast in op een vertrek van Sam Larsson, die hoogstwaarschijnlijk naar Fiorentina verhuist. Ook Arber Zeneli wordt in verband gebracht met een vertrek uit Friesland. De Kosovaar zou door verschillende Italiaanse clubs gevolgd worden.