Larsson-transfer naar Italië mogelijk snel rond: 'Zijn broer vertelde me dat'

Larsson-transfer naar Italië mogelijk snel rond: 'Zijn broer vertelde me dat'

25-07-2017 18:49
31

Sam Larsson vertrekt mogelijk binnen enkele dagen naar Fiorentina. Volgens een Zweedse journalist is de zaakwaarnemer van de sc Heerenveen-aanvaller momenteel in Italië om een transfer af te ronden. 

Thomas Wilbacher, journalist voor het Zweedse Expressen, sprak dinsdag met Radio Blu. "Ik ken zijn broer erg goed en vanochtend vertelde hij me dat de zaakwaarnemer van Larsson in Italië is om een deal met Fiorentina af te ronden", aldus de journalist tegenover het radiostation. 

Mocht de transfer naar Fiorentina afketsen, heeft Larsson een alternatief. Naast de club uit Florence is er namelijk meer interesse in de vleugelaanvaller van Heerenveen. "Ook Celta de Vigo is zeer geïnteresseerd in Larsson", zegt Wilbacher. 

Eerder op de dag werd Larsson ook nog gelinkt aan FC Porto. Vorige week leek een transfer naar Celta al dichtbij voor de Zweed, die graag wil vertrekken uit Friesland. Larsson besloot dan ook, zonder overleg, om niet op te komen dagen toen de teamfoto van Heerenveen werd genomen, tot woede van de club