Update: 'Larsson voor zes miljoen euro van Heerenveen naar Spanje'

Update: 'Larsson voor zes miljoen euro van Heerenveen naar Spanje'

21-07-2017 20:00
44

Sam Larsson lijkt op zeer korte termijn zijn gewenste vertrek bij sc Heerenveen te krijgen. FeanOnline meldt dat de Friezen na een week onderhandelen een akkoord bereikt hebben met Celta de Vigo over een transfersom. 

Celta gaat volgens de fansite ongeveer 5,5 miljoen euro overmaken naar het Abe Lenstra Stadion. Mogelijk zet Larsson vrijdag al zijn handtekening onder een driejarig contract in Galicië. Celta krijgt daarbovenop de optie om de Zweedse aanvaller nog een jaar te binden. 

Larsson (24) speelde sinds 2014 voor Heerenveen. Destijds kostte hij de eredivisionist ongeveer 1,5 miljoen euro. Het contract van de international loopt in 2018 af. Larsson maakte er deze zomer geen geheim van dat hij dolgraag wil vertrekken naar een buitenlandse competitie. Afgelopen maandag zorgde hij voor een relletje door niet op de teamfoto van Heerenveen te verschijnen. De club kondigde daarna 'gepaste maatregelen' aan.

Update 22/7 19.59: Ook volgens Marca heeft Celta de Vigo zijn zinnen gezet op de komst van Sam Larsson. De 24-jarige aanvaller van sc Heerenveen moet volgens de Spaanse krant zes miljoen euro kosten. Larsson, die onder de indruk zou zijn van het feit dat Celta alles op alles voor hem zet, is het alternatief voor Nolito, die deze week voor een transfer naar Sevilla koos.