Heerenveen bestraft weigeraar: Zoiets kunnen we natuurlijk niet accepteren

Heerenveen bestraft weigeraar: "Zoiets kunnen we natuurlijk niet accepteren"

22-07-2017 22:12
13

Sam Larsson lijkt bezig aan zijn laatste dagen in dienst van sc Heerenveen. Luuc Eisenga, algemeen directeur van de Friese club, geeft toe dat er 'een boel speelt'.

"Zodra daar meer duidelijkheid over is, gaan we dat ook geven", aldus Eisenga tegen Omrop Fryslan over Larsson, die in de concrete belangstelling van Celta de Vigo staat. De Zweedse aanvaller (24) ontbrak zaterdag in de met 1-0 oefenwedstrijd van Heerenveen tegen Gençlerbirligi.

Eerder deze week liet Larsson verstek gaan bij de jaarlijkse teamfoto. Eisenga bevestigt dat Larsson inmiddels is bestraft. "Als je ziet hoe de club leeft in de regio... Ik denk dat het voor iedere speler een eer is om in het shirt te mogen spelen, laat staan om in zo'n shirt afgebeeld te worden op de officiële teamfoto."

Wat voor sanctie Larsson heeft gekregen, laat de Heerenveen-directeur in het midden. "Dat houden we intern en bespreken we intern, maar zoiets kunnen we natuurlijk niet accepteren. Iedereen moet gewoon graag op de foto willen, dat is het mooiste."

No Poll