Larsson niet, St. Juste wel op teamfoto Heerenveen: Hij wil niet op de foto

Larsson niet, St. Juste wel op teamfoto Heerenveen: "Hij wil niet op de foto"

Gepubliceerd: maandag 17 juli 2017 om 15:02ma 17-07-2017 om 15:02

Sam Larsson lijkt klaar bij sc Heerenveen. De Zweedse smaakmaker aast op een transfer en staat maandag niet op de teamfoto van de Friese club.

Larsson heeft er zélf voor gekozen om niet op de gevoelige plaat te gaan. "Hij wil niet op de foto", laat trainer Jurgen Streppel desgevraagd weten aan FOX Sports. Technisch manager van Heerenveen Gerry Hamstra bevestigt dat Larsson 'geen zin' had. Op dit moment is er nog geen sprake van een akkoord tussen Heerenveen en een andere club. 

Wel is al langer duidelijk dat Larsson niet bij Heerenveen aan het nieuwe seizoen wil beginnen. De 24-jarige aanvaller werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar het Spaanse Celta de Vigo, terwijl in de vorige transferperiode een transfer naar Italië afketste. Hij was afgelopen week grotendeels afwezig bij het trainingskamp van Heerenveen.

In de tussentijd staat ook Jerry St. Juste voor een vertrek. De verdediger heeft al een persoonlijk akkoord met Feyenoord. Heerenveen bevestigt aan FOX dat de twee clubs ook bijna rond zijn. St. Juste houdt zijn kaken stijf op elkaar. "Sorry, kan niets zeggen", zegt de verdediger. Hij staat maandag wel op de teamfoto van Heerenveen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws