Update: 'Meerjarig contract ligt klaar in De Kuip; St. Juste mee naar Oostenrijk'

Update: 'Meerjarig contract ligt klaar in De Kuip; St. Juste mee naar Oostenrijk'

17-07-2017 16:28
101

Jerry St. Juste is hard op weg naar Feyenoord. De twintigjarige verdediger heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdamse club, bevestigt zijn zaakwaarnemer aan RTV Noord.

Feyenoord is nog wel in onderhandeling met sc Heerenveen, dat naar verluidt een miljoenenbedrag vraagt voor St. Juste. In de komende dagen moet duidelijk worden of de clubs een akkoord bereiken. De speler zou zelf in ieder geval dolgraag naar De Kuip willen vertrekken. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 in het Abe Lenstra Stadion, al schermt Heerenveen met een optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

St. Juste kwam in beeld bij Feyenoord na het afhaken van Derrick Luckassen, die de voorkeur gaf aan een overstap naar PSV. Daarnaast staat Ridgeciano Haps nog altijd op het verlanglijstje bij de Rotterdammers als mogelijke opvolger van Terence Kongolo. AZ vraagt evenwel de hoofdprijs voor de linksback.

Update 12.58 uur: De zaakwaarnemer en broer van Jerry St. Juste verwacht dat Feyenoord en sc Heerenveen er uit gaan komen. "Ik verwacht dat Heerenveen zich netjes opstelt. Hij is een kind van de club dat geld op gaat leveren. Ik verwacht dat het goed komt", zegt Joshua St. Juste tegen RTV Rijnmond.

Update 16.28 uur: Het Algemeen Dagblad heeft van de zaakwaarnemer van St. Juste begrepen dat de verdediger met Feyenoord mee op trainingskamp gaat naar Oostenrijk. Dinsdag pakt de kampioen van Nederland het vliegtuig, dus er is haast geboden bij de onderhandelingen met Heerenveen. Er ligt voor St. Juste een contract voor drie of vier seizoenen klaar.