Keizer-complimenten vallen op bij Ajax: Tussenweg in vinden, doet hij goed

Keizer-complimenten vallen op bij Ajax: "Tussenweg in vinden, doet hij goed"

26-07-2017 12:56
30

De eerste ervaringen van Lasse Schöne met de nieuwe Ajax-trainer Marcel Keizer zijn goed. Op de website van de Amsterdammers laat de middenvelder zich positief uit over de oefenmeester.

"De nieuwe trainer bevalt goed. We zijn nu drie weken bezig", zegt Schöne op Ajax.nl. "Hij gaf tijdens deze training veel complimenten ja. Natuurlijk is dat lekker, maar als je het niet goed doet, hoor je het ook. Je moet als trainer ook niet alleen maar de positieve dingen belichten, maar daar een tussenweg in vinden. Dat doet hij goed."

"Dat hij net tijdens de training zo complimenteus was, komt ook omdat we een wedstrijd voor de boeg hebben. Hij wil dat wij met een goed gevoel naar de wedstrijd gaan", vervolgt Schöne, die vertrouwen heeft in een goed resultaat bij Nice. "We hebben een goede weg ingeslagen en deze trainer moet natuurlijk zijn eigen ditjes en datjes er nog invlechten, maar zag ook dat het goed liep. Ik denk dat we daarop voort moeten borduren. Dat we dat doen, is ook wel te zien. Ook in de oefenwedstrijden, al hebben we die niet allemaal gewonnen. We groeien per dag. Ik denk dat als we spelen zoals we kunnen, we dat goede resultaat gaan pakken."