AS Monaco frustreert Arsenal en United: Iedereen verkocht die we wilden verkopen

AS Monaco frustreert Arsenal en United: "Iedereen verkocht die we wilden verkopen"

26-07-2017 15:36
2

AS Monaco is klaar met het verkopen van zijn sterspelers. Woensdag laat vice-voorzitter Vadim Vasilyev weten dat Thomas Lemar en Fabinho niet meer verkocht gaan worden.

"Ik wil graag reageren op de speculaties rond Lemar", zegt Vasilyev bij de presentatie van onder meer Terence Kongolo over de aanvaller waar Arsenal al een aantal keer een bod op uitbracht. "Hij blijft bij ons. Hij is een enorm talent en hij is cruciaal voor dit team. We hebben alle spelers behouden die we wilden behouden."

Ook aan een vertrek van Fabinho, die aan Manchester United wordt gelinkt, werkt AS Monaco niet meer mee. "Fabinho blijft, hij is een belangrijke speler op het middenveld", aldus Vasilyev, die op datzelfde persmoment ook ontkende dat er een akkoord met Real Madrid is over Kylian Mbappé. "Niet met Real Madrid en niet met welke club dan ook. We willen nog steeds zijn contract verlengen." Eerder deze transferperiode nam Monaco wel afscheid van drie andere grote sterren: Benjamin Mendy (Manchester City), Bernardo Silva (Manchester City) en Tiemoué Bakayoko (Chelsea).