'Milan niet te stoppen: Mendes maakt El Ghazi-deal van 8 miljoen mogelijk'

'Milan niet te stoppen: Mendes maakt El Ghazi-deal van 8 miljoen mogelijk'

26-07-2017 18:11
51

Anwar El Ghazi kan rekenen op belangstelling van AC Milan. De kooplustige grootmacht uit Italië kan de oud-Ajacied zonder veel problemen overnemen van OSC Lille.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. Als AC Milan de komst van Bayern München-talent Renato Sanches weet af te ronden, heeft de Rossoneri een heel elftal aan aankopen binnen. De Milanese honger is echter nog niet gestild: El Ghazi wordt genoemd als volgende versterking.

Wedden

Meer odds

De 22-jarige aanvaller heeft geen toekomst bij Lille, waar hij niet in het straatje van de nieuwe coach Marcelo Bielsa past. Hij is voor acht miljoen euro beschikbaar in de Noord-Franse stad. Dat is één miljoen meer dan Lille afgelopen januari betaalde aan Ajax. De afkoopsom van El Ghazi is in elk geval geen probleem voor Milan, meldt Di Marzio.

De overstap wordt waarschijnlijker door de goede banden die de Italiaanse topclub heeft met Jorge Mendes. El Ghazi, in het verleden vaker gelinkt aan Milan, zit in de stal van de invloedrijke zaakwaarnemer. Hij wordt in San Siro waarschijnlijk gezien als breedteversterking.