Britten kunnen gelijkspel tegen Feyenoord niet geloven: 'Nee, serieus, echt waar'

Britten kunnen gelijkspel tegen Feyenoord niet geloven: 'Nee, serieus, echt waar'

27-07-2017 00:05
154

Feyenoord heeft donderdagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld in een geheim oefenduel met Plymouth Argyle. Enkele reservespelers kregen op Sportcomplex Varkenoord de kans om zichzelf te laten zien, tegen de ploeg die uitkomt in de League One.

Onder meer Nicolai Jorgensen (foto), Miquel Nelom en aanwinst Sofyan Amrabat van de hoofdmacht van Feyenoord stonden aan de aftrap, meldt Plymouth Argyle op hun website. Gustavo Hamer (20), Emil Hansson (19) en Michiel Kramer kwamen verspreid over de twee helften in de buurt van het Plymouth-doel, maar écht gevaarlijk werd Feyenoord niet.

Dyle Adams, manager van Argyle, is tevreden met het resultaat én het spel van zijn ploeg. "Wij hadden over de negentig minuten de betere kansen. We hadden drie héle goede kansen, die we hadden moeten maken."

Waar Adams nog bescheiden blijft, laat de club zich via Twitter op euforische wijze uit na het gelijkspel tegen Feyenoord. 'Vanmiddag hebben we met 0-0 gelijkgespeeld tegen Feyenoord, de kampioen van Nederland. Nee, serieus, echt waar', valt er te lezen.