Nice-trainer gematigd tevreden na Ajax-remise: Die heeft ons pijn gedaan

Nice-trainer gematigd tevreden na Ajax-remise: "Die heeft ons pijn gedaan"

27-07-2017 10:00
16

OGC Nice-trainer Lucien Favre houdt een tevreden gevoel over aan het 1-1 gelijkspel tegen Ajax. De Fransen kregen het na de gelijkmaker van Donny van de Beek zwaar.

"Die heeft ons pijn gedaan", zegt Favre op de clubsite van Nice. "Daarna waren we niet zo gedisciplineerd als in de eerste helft. Geheel genomen hebben we niet slecht gespeeld tegen een erg goed team. Het is fysiek zwaar om hen te treffen. Dat zagen we toen we ze in de tweede helft lieten komen."

Nice had het voor de rust aardig voor elkaar. Mario Balotelli zette de ploeg op 1-0 en een grotere score was mogelijk. Na de gelijkmaker kantelde de wedstrijd en was Ajax de betere ploeg. "Dat je dan zo'n goal tegenkrijgt is jammer. Daarvoor hadden ze echter weinig kansen. Waar ik van baal is dat we niet door ze heen hebben geprikt, we hadden voor meer gevaar kunnen zorgen", zegt de Zwitserse trainer.

Ondanks dat Ajax een betere uitgangspositie heeft, is Favre vol vertrouwen. "Alles is nog mogelijk. We moeten in ieder geval één keer scoren. We gaan deze wedstrijd analyseren en hebben een week om ons op de volgende voor te bereiden."