Cillessen geeft visitekaartje af bij Barça: 'Uitgerekend tegen Manchester United'

Cillessen geeft visitekaartje af bij Barça: 'Uitgerekend tegen Manchester United'

27-07-2017 13:15
77

Jasper Cilessen is uitstekend aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Manchester United werd de doelman van FC Barcelona uitgeroepen tot man of the match.

Cillessen voorkwam vijf keer een doelpunt van United, dat tien schoten afvuurde. Mede daardoor won Barça uiteindelijk met 1-0. Na afloop kreeg Cillessen de man of the match-trofee. In Spanje wordt donderdagochtend lovend over de Oranje-international geschreven.

Wedden

Meer odds

'De prestatie van Cillessen is één van de positieve punten die Barça meeneemt uit het oefenduel met Manchester United', schrijft El Mundo Deportivo. 'De Nederlandse doelman was de sleutel naar de overwinning. Uitgerekend tegen Manchester United, de club die vorig seizoen zeer dicht bij de komst van Cillessen was.'

'Zijn optreden bewees dat Manchester United - en ook Barcelona - het niet verkeerd hebben gezien. Cillessen was bovendien goed met zijn voeten, een facet dat hij heeft geleerd bij Ajax. Onder de lat zit het wel goed bij Barça', besluit de krant. Cillessen keept in de voorbereiding alle wedstrijden, omdat eerste keus Marc-André ter Stegen nog op vakantie is.