Van 't Schip bevestigt interesse in oude bekenden: Zijn twee goede voetballers

Van 't Schip bevestigt interesse in oude bekenden: "Zijn twee goede voetballers"

27-07-2017 15:25
10

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip hoopt oud-spelers Thomas Lam en Tomas Necid terug naar de club te halen. In gesprek met FOX Sports laat de coach weten dat er interesse is.

"Het zijn twee goede voetballers", zegt Van 't Schip. "Als zij de selectie sterker kunnen maken, wat wij denken, dan zijn ze van harte welkom." De 23-jarige Lam speelde van 2014 tot 2016 voor PEC en vertrok een jaar geleden naar Nottingham Forest. Necid speelde tijdens het seizoen 2014/15 op huurbasis in Zwolle. Inmiddels staat hij onder contract bij Bursaspor, dat hem vorig seizoen verhuurde aan Legia Warschau.

Wedden

Meer odds

"Het is reëel als de kans zich aandient en de speler de mogelijkheid heeft om weg te gaan bij de club waar hij nu zit", zegt Van 't Schip. "Dan zijn er altijd constructies denkbaar waarbij je zo'n speler binnen kan halen. PEC heeft dat in het verleden laten zien, ook met Necid. Wie weet is dat een mogelijkheid. Ik lees het, ik hoor het, ik praat er natuurlijk ook over, maar op dit moment is dat nog niet aan de orde."