LIVE-discussie: Ayoub grote afwezige in selectie FC Utrecht, Urby in basis

LIVE-discussie: Ayoub grote afwezige in selectie FC Utrecht, Urby in basis

27-07-2017 17:53
29

FC Utrecht wil het Europese avontuur een vervolg geven door Lech Poznan uit te schakelen in de derde voorronde. Donderdag is het eerste duel in Utrecht en Cyriel Dessers krijgt in de Galgenwaard de voorkeur in de spits.

Zijn concurrent Simon Makienok zit donderdag niet bij de selectie vanwege een blessure. Giovanni Troupée behoort ook niet tot de basiself, hij neemt op de bank plaats omdat Mark van der Maarel in de basis mag beginnen. In de defensie staan verder Willem Janssen, Edson Braafheid en Urby Emanuelson.

Wedden

Meer odds

De middenlinie wordt gevormd door Wout Brama, Sander van de Streek, Zakaria Labyad en Sean Klaiber. Yassin Ayoub zit net als Makienok niet bij de selectie. De middenvelder wordt recentelijk in verband gebracht met een transfer naar Bursaspor. Het is niet duidelijk waarom Ayoub afwezig is. Volgens RTV Utrecht kampen Ayoub en Makienok met blessures. De voorhoede bestaat uit Gyrano Kerk en Dessers.

De opstellingen:

FC Utrecht: Jensen; Van der Maarel, Janssen, Braafheid, Emanuelson; Brama, Van der Streek, Klaiber, Labyad; Dessers, Kerk

Lech Poznan: Putnocky; Dilaver, Janicki, Vujadinovic, Kostevych; Majewski, Tralka; Gajos, Makuszewski, Gytkjær, Situm