Van Ginkel snapt weinig van PSV-blamage: Je moet deze gasten gewoon kapotspelen

Van Ginkel snapt weinig van PSV-blamage: "Je moet deze gasten gewoon kapotspelen"

27-07-2017 21:03
49

Marco van Ginkel heeft geen flauw idee waarom PSV in eigen huis van NK Osijek heeft verloren. De aanvoerder van de Eindhovenaren zoekt naar een verklaring, maar kan die vooralsnog niet vinden.

"In de eerste minuten kregen we ze nog redelijk onder druk, daarna gingen we mee in hun tempo", zo luidt de analyse van Van Ginkel bij FOX Sports. "Het veld werd te groot en we waren slordig aan de bal. Dan krijg je zo'n wedstrijd. Je moet deze gasten gewoon kapotspelen. Dat hebben we niet gedaan. Zoeken naar een verklaring is moeilijk. We hebben volgende week zeker wat recht te zetten."

Volgens Van Ginkel is het logisch dat je voor een wedstrijd als deze gemotiveerd bent. "Iedereen wil winnen en een goed resultaat neerzetten. We hebben nu een moeilijke uitgangspositie. Af en toe heb ik goede momenten gezien, maar het tempo was te laag. De échte wil om te winnen ontbrak. Dat moet veranderen."

De aanvoerder van PSV weet dat plaatsing voor de play-offs van de Europa League er alleen maar lastiger op is geworden. "Je staat 0-1 achter. We moeten nu daarheen. Je weet dat het lastig wordt, maar we gaan er wel voor."