Vervelende verrassing voor Pröpper: Daar zullen we het maar niet over hebben

Vervelende verrassing voor Pröpper: "Daar zullen we het maar niet over hebben"

27-07-2017 21:34
50

Davy Pröpper was na het Europa League-duel van PSV met NK Osijek niet te benijden. Niet alleen verloren de Eindhovenaren, hij zat ook nog eens op de bank.

Pröpper moest in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen zijn plek verrassend afstaan aan Bart Ramselaar. Phillip Cocu, trainer van PSV, liet hem uiteindelijk de 79ste minuut invallen voor Daniel Schwaab. "Dat komt zeker als een verrassing, maar daar zullen we het maar niet te veel over hebben", doelt Pröpper in gesprek met FOX Sports op zijn reserverol.

"Of ik boos ben? Ik ben er natuurlijk niet blij mee, maar het is nu even niet anders. Er zijn vier goede middenvelders hier. Nu val ik buiten de boot. Daar hebben we het wel over gehad, ja. Ik hoop niet dat het vaker gebeurt, maar de mogelijkheid is aanwezig."

Pröpper accepteert de beslissing van Cocu in elk geval met tegenzin. "Het is de keuze van de trainer. Daar zullen wij het ook mee moeten doen natuurlijk. Het enige wat ik wil is spelen, meer kan ik er ook niet van maken. Dat willen alle vier de middenvelders."