'Monaco zet deur weer op kier: City beste papieren, niet minder dan 200 miljoen'

'Monaco zet deur weer op kier: City beste papieren, niet minder dan 200 miljoen'

28-07-2017 09:10
41

AS Monaco heeft de deur weer op een kier gezet voor een vertrek van Kylian Mbappé. Volgens L'Equipe is de club alleen bereid om mee te werken aan een transfer als er 200 miljoen euro op tafel wordt gelegd.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Real Madrid een bod van 180 miljoen euro had neergelegd, maar daar wordt nu met geen woord meer over gerept in de Franse krant. Sterker, hoewel Real nog altijd zeer geïnteresseerd is, zou Manchester City op dit moment de beste papieren hebben. De Engelsen legden al een bod van 160 miljoen euro op tafel, maar Monaco rekent erop dat de felle strijd tussen de clubs ervoor gaat zorgen dat er uiteindelijk door een partij 200 miljoen euro betaald gaat worden.

Monaco leunt dus rustig achterover en wacht hoe de biedingsoorlog zich gaat ontvouwen. Deze week liet vice-voorzitter Vadim Vasilyev nog weten dat de club niemand meer wil verkopen en dat er geen akkoord is met Real Madrid over Mbappé. Voor een bedrag van 200 miljoen euro is Monaco bereid van dat standpunt af te stappen.