Interesse in Lamprou: 'Of hij een optie voor ons is? Ja, dat is hij'

Interesse in Lamprou: 'Of hij een optie voor ons is? Ja, dat is hij'

29-07-2017 21:46
14

Kostas Lamprou is nog steeds een optie voor Excelsior. De transfervrije doelman zit na zijn vertrek bij Willem ll nog zonder club en kan zijn carrière mogelijk vervolgen in Rotterdam-Kralingen, onthult Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag.

"Of Lamprou een optie voor ons is? Ja, dat is hij", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Er zijn spelers die bij ons op de lijst staan. Er komen altijd spelers bij en er vallen ook weer spelers af. Dat is niet alleen afhankelijk van ons. Spelers hebben vaak zoiets van: Excelsior is geïnteresseerd, maar ik kijk eerst even aan wat er gaat gebeuren. En aan het einde komen ze dan meestal binnen druppelen."

Van der Gaag lijkt de competitie te moeten beginnen zonder spits Mike van Duinen, die een cyste in zijn knie heeft. "Dat is voornamelijk vervelend voor Mike. Omdat hij ook vorig jaar geblesseerd binnen is gekomen. Hij wil voetballen en het einde van het vorige seizoen doortrekken naar het nieuwe seizoen. Dan staan er weer andere jongens op. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk fit wordt, maar ik kan er niets aan veranderen."