Van Hanegem raadt Feyenoord-transfer af: Zou het niet doen, maar wie ben ik

Van Hanegem raadt Feyenoord-transfer af: "Zou het niet doen, maar wie ben ik"

30-07-2017 14:41
35

Willem van Hanegem herhaalt zondag bij RTV Rijnmond dat hij niet euforisch wordt van een mogelijke terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord. De Rotterdammers werken hard aan de transfer.

Van Hanegem vindt dat Feyenoord de pogingen om Van Persie los te weken bij Fenerbahçe moet staken. "Ik vind Van Persie een geweldige speler, maar op dit moment niet meer. Zou het niet doen, maar wie ben ik", aldus De Kromme bij RTV Rijnmond.

Van Persie moet na het pensioen van Dirk Kuyt de nieuwe ervaren man worden in de Feyenoord-selectie. "Ik vind Van Persie veel beter dan Kuyt, maar als je op leeftijd bent heb je het wat moeilijker. Kuyt heeft een bepaald karakter, Van Persie niet. Hij kan de mooiste dingen doen, maar als het niet loopt, vliegt hij er niet op. Dat heeft Kuyt wel. Dat is het grootste verschil."

Zaterdag sprak Van Hanegem woorden van gelijke strekking tegenover FOX Sports: "Ik vind het een geweldige speler, een van de beste spelers die we gehad hebben. Maar ze gaan het allemaal weer vergelijken met Kuyt. Kijk, Kuyt was een mindere speler, maar die had een heel ander karakter. Die kwam hier om kampioen te worden."