Utrecht kondigt derde Kali-termijn aan: 'Het verleden achter me laten'

Utrecht kondigt derde Kali-termijn aan: 'Het verleden achter me laten'

31-07-2017 20:19
10

FC Utrecht heeft maandagavond de terugkeer van Anouar Kali bevestigd. De 26-jarige middenvelder wordt overgenomen van Willem ll. Het is de derde termijn van Kali in Utrecht.

"Ik ben verheugd met mijn overstap naar FC Utrecht, omdat ik mijn vorige twee periodes hier nooit eruit heb kunnen halen wat er in zat", doelt Kali op het clubkanaal op de eerdere dienstverbanden van 2010-2013 en 2014-2015. "Als persoon ben ik de afgelopen seizoenen gegroeid en ik voel dat de tijd rijp is om het verleden achter mij te laten en om een bijdrage te leveren aan een succesvol FC Utrecht."

Wedden

Meer odds

Trainer en technisch manager Erik Ten Hag hoopt dat de komst van Kali Utrecht nieuwe energie geeft. "Met het vertrek van Wout Brama en de revalidatie van Rico Strieder zijn wij kwetsbaar op de positie en biedt deze Utrechter een prima alternatief. Anouar kan perfect invulling geven aan de rol, hij past naadloos in ons profiel. Hij is de afgelopen seizoenen volwassen geworden, het klimaat van FC Utrecht is gewijzigd en hij heeft daar volmondig ja tegen gezegd."