Ajax maakt contractverlenging bekend: 'Ken de club natuurlijk door en door'

Ajax maakt contractverlenging bekend: 'Ken de club natuurlijk door en door'

01-08-2017 15:17
79

Joel Veltman heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax. De kersverse aanvoerder ligt nu tot medio 2020 vast in Amsterdam.

De contractverlenging van Veltman liet zich al een tijdje aandienen, maar nu is het dan ook daadwerkelijk rond. De rechtsback, die tevens als centrale verdediger uit de voeten kan, is een jeugdproduct van de Amsterdammers. Zijn vorige contract liep nog door tot juni 2018.

"Deze contractverlenging komt voort uit het goede gevoel dat ik bij Ajax heb", aldus Veltman op de website van zijn management Wasserman. "Ik ken de club natuurlijk door en door, ik speel hier al bijna mijn hele voetballeven. Ik ben hier als jonkie gekomen, heb mogen debuteren in het eerste en ben uiteindelijk basisspeler geworden."

Veltman wil dit seizoen kampioen worden met Ajax, maar zich ook plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League. "Uiteraard willen we ons op korte termijn kwalificeren voor de poulefase van de Champions League. De focus ligt nu natuurlijk op de wedstrijd van morgen tegen Nice."