Tijd grootste vijand in Rotterdam: Het lijkt zo op een huis bouwen op drijfzand

Tijd grootste vijand in Rotterdam: "Het lijkt zo op een huis bouwen op drijfzand"

02-08-2017 13:08
13

Alex Pastoor heeft met Sparta de lastige taak om een team te bouwen. De club ziet in korte tijd twee bepalende spelers vertrekken en een aantal zit in de lappenmand. Denzel Dumfries verkaste naar sc Heerenveen en Rick van Drongelen staat op het punt om naar Hamburger SV te gaan.

"Het lijkt zo op een huis bouwen op drijfzand", aldus Pastoor in gesprek met Voetbal International. "Het is jammer, maar het heeft geen zin me erover op te winden. Als trainer hoop je dat dit soort zaken in de voetballoze periode gedaan worden in plaats van dat het zo laat allemaal op gang komt. Maar dat is van vroeger, zo werkt het helaas niet meer."

Wedden

Meer odds

Naast een linksback wil Pastoor ook nog een versterking op de vleugels. "Met Verhaar, Alhaft, Goodwin en Brogno zijn we goed bezet. Als er nog spelers vertrekken die buiten de boot dreigen te vallen, zal er ruimte zijn. Paco van Moorsel en Loris Brogno worden genoemd als mogelijke vertrekkers. 'Ik ga niet op namen in, maar ook dat is een mechanisme. Ik sluit niet uit dat er nog mutaties zullen plaatsvinden."