'Feyenoord zoekt Vermeer-vervanger en omcirkelt naam van overbodige Krul'

'Feyenoord zoekt Vermeer-vervanger en omcirkelt naam van overbodige Krul'

03-08-2017 16:37
89

Feyenoord denkt aan Tim Krul als vervanger van Kenneth Vermeer. Het is de vraag of de Rotterdammers erin slagen om de doelman van Newcastle United warm te maken voor een reserverol in Rotterdam-Zuid.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Nu Vermeer twee maanden aan de kant staat, staat Brad Jones komend seizoen waarschijnlijk onder de lat bij Feyenoord. De clubleiding lijkt het niet aan te durven om de jonge Justin Bijlow als tweede doelman achter de ervaren Australiër te zetten en is daarom nog op zoek naar een andere ervaren keeper. Krul staat op het lijstje van technisch directeur Martin van Geel. Volgens het AD is hij 'een optie'.

Krul is bij Newcastle overbodig en heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken uit Engeland. Vorig seizoen werd hij door de club uitgeleend aan Ajax, waar hij niet in actie kwam, en AZ. In Amsterdam kwam hij vanwege zijn revalidatie en de indrukwekkende ontwikkeling van André Onana uiteindelijk niet aan spelen toe. Bij AZ speelde hij achttien competitieduels. Ook werd hij gelinkt aan een transfer naar België.