FC Twente sluit huurdeal met Manchester City: Daar houden we van

FC Twente sluit huurdeal met Manchester City: "Daar houden we van"

03-08-2017 19:18
18

Isaac Buckey-Ricketts mag zich officieel speler van FC Twente noemen. De Enschedeërs nemen de negentienjarige aanvaller op huurbasis over van Manchester City.

"Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen voor FC Twente uitkom. Een club met een mooie historie en, wat ik heb gehoord, ook een fanatieke aanhang die zorgt voor een geweldige sfeer", aldus Buckley-Ricketts op de website van Twente.

Hij is niet het eerste City-talent dat op huurbasis naar Twente verkast. "Ik weet natuurlijk dat Yaw (Yeboah, red.), Bersant (Celina, red.) en Enes (Ünal, red.) hier afgelopen seizoen hebben gespeeld en dat dit goed is geweest voor hun ontwikkeling. Ook ik hoop me bij FC Twente verder te ontwikkelen als voetballer en als persoon. Ik zie dit als een geweldige mogelijkheid om dat te bereiken en heb er veel zin in."

Twente-directeur Jan van Halst (foto) is blij met de huurdeal. "We hebben de afgelopen periode nauwkeurig gekeken naar de kwaliteiten die we zochten en daarover goed en veelvuldig contact gehad met City. Isaac is een rechter vleugelaanvaller en met zijn snelheid en techniek kan hij ervoor zorgen dat we voorin sterker worden. Zelf wilde Isaac dolgraag naar FC Twente komen, daar houden we van."