Kishna switcht last minute in Italië: "Als hij voor de andere club kiest..."

3 augustus 2017 om 20:22

Ricardo Kishna leek op weg naar Benevento Calcio, maar de aanvaller van SS Lazio kiest mogelijk voor een andere Serie A-promovendus. Hellas Verona is terug in de race.

Kishna werd deze week in het bijzijn van zaakwaarnemer Mino Raiola gesignaleerd bij Benevento, waar hij sprak met technisch directeur Salvatore Di Somma. Een akkoord leek aanstaande, maar de oud-Ajacied is mogelijk toch van gedachten veranderd. Hij neigt volgens Italiaanse media naar Hellas Verona, dat hem net als Benevento voor één seizoen wil huren.

Di Somma is ook op de hoogte van de laatste berichten. Hij wacht het rustig af. "Als Kishna voor de andere club (Hellas Verona, red.) kiest, dan wens ik hem veel succes. Wij weten nog van niets en wachten rustig op een keuze van de speler en zijn entourage."

Kishna staat sinds 2015 onder contract bij Lazio, dat hem voor vier miljoen euro overnam van Ajax. HIj speelde in totaal zestien competitiewedstrijden voor de Romeinen. De nummer van het afgelopen Serie A-seizoen verhuurde hem het afgelopen half jaar aan OSC Lille, maar dat werd geen succes (elf optredens).