'Maar omdat niemand dat onder ogen wil zien, mag Cocu blijven regeren bij PSV'

'Maar omdat niemand dat onder ogen wil zien, mag Cocu blijven regeren bij PSV'

04-08-2017 08:01
89

Na de dramatische uitschakeling van PSV in de Europa League is de druk op trainer Phillip Cocu een stuk toegenomen, schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens de ochtendkrant zijn de Eindhovenaren toe aan échte nieuwe impulsen.

PSV werd donderdagavond uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League tegen NK Osijek. Een scenario waar niemand op voorhand rekening mee had gehouden, maar dat toch werkelijkheid is geworden. Het ED schrijft dat deze deceptie niet zonder gevolgen kan blijven.

Het functioneren van Cocu wordt ter discussie gesteld. 'Het is symptomatisch geworden voor PSV. Na een prachtige periode onder Cocu, waarin de trainer ook zelf een paar keer uitblonk, is het team ingedut en inmiddels een aangeslagen en slaapverwekkend gezelschap geworden. Intern wil niemand dat onder ogen zien, maar de resultaten spreken boekdelen. PSV was vorig seizoen al toe aan nieuwe impulsen, maar omdat niemand de realiteit onder ogen wil zien, mag Cocu blijven regeren in Eindhoven', schrijft het Eindhovens Dagblad.