Vader Neymar krijgt 26 miljoen niet: Toen heeft club mijn respect verloren

Vader Neymar krijgt 26 miljoen niet: "Toen heeft club mijn respect verloren"

05-08-2017 13:17
56

FC Barcelona heeft bevestigd dat de vader van Neymar de loyaliteitsbonus van 26 miljoen euro niet uitgekeerd krijgt omdat niet aan de eisen voldaan is. Neymar senior reageert op het nieuws tegen Partidazo de Cope.

De vader van Neymar zou de 26 miljoen euro afgelopen maandag krijgen omdat zijn zoon op 31 juli nog onder contract stond bij FC Barcelona. Het was de reden dat Neymar de transfer naar Paris Saint-Germain vertraagde tot in augustus. "Als Barça het niet betaalt, kan ik daar niets aan doen. Ik kan niet gaan chanteren. Op het moment dat Barcelona besloot de premie niet te betalen heeft de club mijn respect verloren."

Daarmee insinueert Neymar senior dat hij vóórdat Barcelona besloot de clausule niet te betalen een voorstander was van een langer verblijf van zijn zoon in Catalonië. "Ik was erg blij dat hij in Barcelona was. Maar wat moet ik zeggen als mijn zoon die keuze maakt? Dat hij dat niet moet doen? Hij heeft daar zelf voor gekozen."

Overigens hoeft niemand medelijden te hebben met Neymar senior dat hem 26 miljoen euro door de neus is geboord. De zaakwaarnemer van de Braziliaanse superster kreeg 36 miljoen euro makelaarskosten van Paris Saint-Germain.