Update: Geen transferontwikkelingen rond achtergebleven PSV-aanvaller

Update: Geen transferontwikkelingen rond achtergebleven PSV-aanvaller

06-08-2017 22:43
60

PSV is zondagmiddag zonder Davy Pröpper en vice-aanvoerder Luuk de Jong begonnen aan de oefenwedstrijd tegen FC Augsburg. Het duo is achtergebleven in Eindhoven.

Pröpper en De Jong zijn fit, waardoor op social media veel wordt gespeculeerd over de reden van hun absentie. Pröpper zou zondag zijn gespot op Schiphol voor een vlucht naar Engeland, maar daar is geen fotobewijs van. Tegenover het Eindhovens Dagblad onthoudt PSV zich van commentaar.

Wedden

Meer odds

Zonder Pröpper en De Jong hoopt PSV zondagmiddag de Europa League-kater enigszins weg te spoelen. in de oefenwedstrijd in en tegen Augsburg heeft trainer Phillip Cocu gekozen voor een hoop spelers die donderdag tegen NK Osijek niet in actie kwamen. Jeroen Zoet behoudt als enige zijn basisplaats.

De opstelling van PSV: Zoet; Schwaab, De Wijs, Rosario, Paal; Rigo, Maher, Ramselaar; Gudmundsson, Pereiro, Lammers.

Update 22.43: Pröpper vertrekt zo goed als zeker naar Brighton & Hove Albion, maar rond Luuk de Jong 'speelt er niets'. Technisch manager Marcel Brands laat dat zondag weten aan het Eindhovens Dagblad. Hannover 96 werd eerder deze week gelinkt aan de spits van PSV. De Jong deed niet mee tegen FC Augsburg vanwege lichte klachten, aldus Brands.