Zaakwaarnemer spreekt Willem II tegen: Laatste voorstel niet geaccepteerd

Zaakwaarnemer spreekt Willem II tegen: "Laatste voorstel niet geaccepteerd"

08-08-2017 18:51
12

Karim Rossi en Willem II gaan niet met elkaar in zee, maar dat betekent niet dat de Zwitserse spits (23) vertrekt uit Nederland. Vanaf donderdag traint hij mee bij SC Cambuur.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Carlos Tavares Barros aan VoetbalPrimeur. Willem II meldde deze week dat Rossi, die in totaal drie weken meetrainde en vier goals maakte in Tilburg, geen contract heeft gekregen. Volgens Tavares De Barros ligt dat iets anders.

"Karim heeft het laatst voorstel van Willem ll niet geaccepteerd", aldus de zaakwaarnemer tegen deze website. "Het is jammer dat Willem ll hem niet heeft vastgelegd. Wij hadden dat eerlijk gezegd ook niet verwacht. Het gevoel was lang goed vanuit beide kanten en we leken er met elkaar uit te komen. Maar het hoort ook bij voetbal dat je er soms niet met elkaar uitkomt of dat de club andere opties wil openhouden."

Vanaf donderdag traint Rossi mee bij Cambuur. Daarnaast moniteren twee Eredivisie-clubs, twee Jupiler League-clubs en twee buitenlandse clubs de situatie. Tavares De Barros: "Karim voelt zich goed in Nederland, dus hij wil graag blijven. Uiteraard gaat de voorkeur van Karim uit naar spelen in de Eredivisie, maar Cambuur zou ook een mooie club zijn. De komende dagen zullen uitwijzen of Karim bij Cambuur tekent."

(Ruben Winkels / VoetbalPrimeur.nl)