'Barcelona wil keihard terugslaan met komst vier spelers voor 362 miljoen euro'

'Barcelona wil keihard terugslaan met komst vier spelers voor 362 miljoen euro'

09-08-2017 07:48
105

FC Barcelona werkt op de transfermarkt met een veel groter budget dan de 222 miljoen euro die het voor Neymar ontving. De club is met vier operaties tegelijkbezig,meldt AS.

Gezamenlijk kunnen die vier deals 362 miljoen euro gaan kosten. Barcelona had naast de 222 miljoen euro voor Neymar zelf ook een transferbudget van ongeveer 80 miljoen euro. De Catalaanse club is bereid om nog meer geld uit te trekken om zo niet als verliezer maar als winnaar uit deze transferperiode te komen.

Wedden

Meer odds

Van de vier nieuwe spelers moeten er twee Neymar doen vergeten: Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé. Een principe-akkoord met Liverpool over Coutinho lijkt voorbarig: de Engelse club zou nu 140 miljoen euro vragen. Dortmund heeft de vraagprijs voor Dembélé bepaald op 150 miljoen euro. Dat is samen al 290 miljoen euro.

Daarnaast werkt Barcelona aan de komst van twee spelers waar niet over onderhandeld hoeft te worden. Inigo Martinez gaat overkomen van Real Sociedad en kost door een contractafspraak 32 miljoen euro. Daarnaast wil Barcelona ook Jean-Michel Seri kopen van Nice. De Ivoriaan mag voor 40 miljoen euro vertrekken. Barça haalde deze zomer al één speler: Nelson Semedo van Benfica voor zo'n 30 miljoen euro.