BBC: Liverpool weigert tweede bod van 99,5 miljoen euro uit Barcelona

BBC: Liverpool weigert tweede bod van 99,5 miljoen euro uit Barcelona

09-08-2017 22:56
61

FC Barcelona heeft tevergeefs een tweede bod op Philippe Coutinho gelanceerd. De geboden 99,5 miljoen euro is echter linea recta in de prullenbak geveegd door Liverpool.

Dat melden vrijwel alle media in Engeland, waaronder de BBC, The Times, The Telegraph en Sky Sports. Onlangs was 80 miljoen euro niet voldoende om Liverpool te overtuigen en de Engelse club gaat óók niet akkoord met een fors verhoogd bedrag. Barcelona zal met meer dan 100 miljoen euro moeten komen om Coutinho los te weken.

Wedden

Meer odds

Of het zin heeft voor Barcelona om een derde bod uit te brengen, is sterk de vraag. Manager Jürgen Klopp en en grootaandeelhouder Fenway Sports Group lijken bij geen enkel bedrag bereid mee te werken aan een vertrek van Coutinho. Barça kan wel profiteren van het feit dat de begeerde Braziliaan zélf graag in Camp Nou wil voetballen.

Dinsdag werd door ESPN nog gemeld dat Barcelona en Liverpool een principe-akkoord hadden bereikt over de transfer van Coutinho. De Catalaanse grootmacht is op zoek naar een opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Neymar.