'Feyenoord wil nog altijd geen nieuwe doelman ondanks heersend blessureleed'

'Feyenoord wil nog altijd geen nieuwe doelman ondanks heersend blessureleed'

10-08-2017 07:06
59

Feyenoord is volgens het Algemeen Dagblad nog altijd niet van plan om een nieuwe doelman te halen. Ondanks dat Kenneth Vermeer twee maanden uitgeschakeld is met een blessure en ook Brad Jones deze week geblesseerd afhaakte, houdt trainer Giovanni van Bronckhorst vertrouwen in de keepers die de stadionclub momenteel onder contract heeft staan.

Jones moest dinsdag de Feyenoord-training staken vanwege rugklachten. Ook woensdag deed de 35-jarige Australiër niet mee met de groepstraining, omdat hij nog steeds spierklachten had rondom zijn schouders en zijn nek. De eerste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen FC Twente, lijkt echter niet gevaar te komen voor Jones, die vorig seizoen tot drie keer toe met lichte blessures kampte.

Feyenoord werkt met een vrijwel fitte selectie toe naar de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Alleen voor Bart Nieuwkoop lijkt de wedstrijd tegen de Tukkers te vroeg te komen. De rechtsback kampt met hamstringklachten en maakt zo de weg vrij voor het competitiedebuut van Kevin Diks.